Blog

0

2016 áprilisában cégünk az Amber One és a Moveo projektek partnereként tett látogatást a berlini kiállítás villamos járműves szekciójában. Ügyvezetőnk, Lágler Gergely – aki az Amber One projekt villamos részlegének is vezetője volt- előadást tartott a járművek villamos rendszeréről, míg a projekt gazdája Dr Slezák Tamás a jövőbeli lehetőségeket mutatta be.

Az előadás műszaki részének diasora leölthető innen:

IMG_bg_presentation

0

Az IDTechExShow nemzetközi technológiai kiállítás és konferencia. Fel kívánjuk venni a versenyt a hozzánk hasonló területeken dolgozó nyugati cégekkel, ennek jegyében -egyenlőre látogatóként- 2016 áprilisában meglátogattuk a berlini rendezvényt.

0

Műszaki fanatizmusunk, precizitásunk, megbízhatóságunk ajánljuk eddigi és jövendőbeli partnereinknek!

A Gazdaságfejlesztési és Innovációs Operatív Program (GINOP) közelmúltban megjelent pályázatai különösen előnyösek a hazai innovatív cégek számára. Célunk kiszolgálni az Ő igényeiket.

 more

0

Szeptemberben (legalább) három rendezvényen is kiállítással várjuk a kedves érdeklődőket! Elektromos kerékpárt, és egyedi elektronikáinkat lehet majd szemügyre venni, de velünk együtt az EV-Sport Magyarország Autósport Egyesület is képviselteti magát villamos hajtású járművekkel és részegységekkel!

 more

0

“Kényelmesen használható rendszer”


A 2015-ös év fejlesztése

Célunk a korábbi mérőhardver fejlesztése, az SD-kártya, wifi, GPS integrálása, ezek egy rendszerben való tesztelése; bizonyítva ezzel, hogy teljes működő rendszert “proof of concept” tudunk létrehozni.

A korábbi tapasztalatokat felhasználva, de mégis egy sok fontos és apró részletében új eszközt alkotunk meg.

 more

0


“1 hiba tűrő rendszer”

Galvanikusan leválasztott rendszer

Első olvasatra meglehetősen furcsának tűnhet, de villamos járműveinket úgy tervezzük, hogy a nagyfeszültségű rendszer (akkumulátor, kábelezés, kötöződobozok, motorvezérlők, villanymotorok) nagyfeszültségű részei semmilyen vezető alkatrésszel nem csatlakozhatnak a kisfeszültségű -általában 12V-os- rendszerhez.

 more

0


“Biztonság és megbízhatóság”

Mi a fontosabb; a megbízhatóság, vagy a biztonság?

Az emberi élet védelméhez, az eszközök biztonságosságához képest semmilyen más szempont nem kerülhet előtérbe.

Persze ez után “az sem hátrány”, ha az egyes eszközeink megbízhatóak, sőt ha a rendszerünk hosszútávú hibamentes működésre képes.

 more

Az itt felsorolt eszközök mindegyike 1-1 proof of concept, azaz befektetett forrásainkat nem kímélve azt bizonyítottuk, hogy 1-1 akkumulátor menedzsment feladatot meg tudunk valósítani, és a teljes skálát le tudjuk fedni.

 more

0

2015. március 26-án ünnepeltük cégünk fennállásának 5. évfordulóját, ennek alkalmából hivatalosan is felavattuk új irodánkat, ahova szívesen várjuk kedves ügyfeleinket!

A jeles eseménnyel egyidőben apró design változtatást is bevezetünk, mostantól az Xtalin nyomtatott áramköröket fekete forrasztásgátló lakkal is szállítjuk.

0

Íme egy rövid összefoglaló videó a 2014-es év legizgalmasabb projektjéről! A 10Charge Kft számára extrém rövid határidőn belül készítettük el egy laboratóriumi mérőberendezés vezérlőegységét, majd a mérőberendezés 10 különböző áramkörének nagy tételben gyártható verzióját.


 more